2010. május 20., csütörtök

Új szótáram van :(

Olyan szavakkal, hogy: közműkiváltás, kiviteli terv, építési engedély, áfa-visszatérítés, mozgólépcső építés, növénykazetták, corten, közműfeltárás, díszburkolat csere, láthatósági háromszög, támogatói nyilatkozat, kabinetülés.

Igen, dolgozni kezdtem. Ezért a távolmaradás. Sajnos még a blogbejegyzéseket sem tudom rendesen olvasgatni. :(
Nem, nem érzem jól magam, nem élem jól meg. :(
Ma volt egy kis pityergés és ezt nem csinálom érzés is, merthogy egy kollega abszolút nem kooperatív, kettő semleges, egy tök rendes. Mindenben a jelszó a siess, haladj, gyorsan-gyorsan, miközben betanulok, de már élesben is próbálkozom.

Szerződés még nincs aláírva, emiatt még Soma elhelyezése kérdés (nem akarom addig őrűlt nagy áron három hónapra magánoviba adni, amíg kételyeim vannak), bár a szerződés aláírására nem nálam pattog jelenleg a labda.
Szóval Soma is, én is kellően frusztráltak vagyunk az új helyzettől. Kedden volt magánoviban, aztán nagypapánál, tegnap és ma itthon dolgoztam, miközben ő is itthon volt. Hát inkább nem mondok semmit.

Csupa kérdőjel ágaskodik bennem.

Nyugtassatok meg, vagy tántorítsatok el!

5 megjegyzés:

  1. Jaj te drága! NE haragudj már egy ilyen buta kérdésért... muszáj volt menned? Ha muszáj akkor menni kell, és akkor sok erőt LELKILEG is! Hogy legyen benned egy kis mosolyravaló energia mikor hazatérsz. Ha nem muszáj... akkor nem tudom mit mondjak. Megéri? De inkább az az érzésem, hogy nincs más kiút. Hát bátorság és imádkozok, hogy minden megoldódjon. Puszi.

    VálaszTörlés
  2. Ó, hát ez jó is, rossz is. Legalább van munkád. Bár sose tudom, hogy mi mit ér meg. Somának is biztos nagyon nehéz. Teljesen veled/veletek érzek. Remélem javul a helyzet, és a végén minden a lehető legjobb lesz. :)

    VálaszTörlés
  3. Bármilyen élethelyzetben kezdesz egy új munkahelyet, az első 1-2 hét, másoknál az első egy-két hónap nehéz lehet. Én is szoktam sírni pár napig... senki nem szeret, nem ismer, idegen vagyok...pláne nehezíti, ha otthon vár a kicsi fiad.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Tőletek, hogy bátorítotok, foglalkoztok velem. Ma megpróbálom kicsit mosolygósabban kezelni a napomat, ahogy Anna is javasolta.
    :)

    VálaszTörlés
  5. Tudod, ez olyan, mint amit írtam neked: mérlegelni kell. Ha a MUSZÁJ van, akkor mérlegelés sincs, csinálni kell, de ezt is lehet különböző nézőpontokból. Ha a MUSZÁJ marad a legerősebb, nem fogod szeretni, nem könyveled sikerélménként. Ha azonban azt nézed, hogy "ebben a világban 625 ezren jelentkeztek erre az állásra, mégis engem akarnak", akkor felemelheted a fejed, erősebb lehetsz, s ez a mindennapi szervezésben is segítséget adhat.

    VálaszTörlés

Mondd csak! De írhatsz a honfiv@freemail.hu-ra is!