2010. február 14., vasárnap

Konyhában van a helye.




Az a büntetésem, hogy addig nem kezdhetek új kötésbe, keresztszemezésbe stb., amíg be nem fejezem a felhalmozódott befejeznivalókat. Ha lehet csatlakozni a minden hónapban befejezek valamit játékhoz, akkor meg is fogom tenni.

Így ma könnyebb lett a lelkem ill. a kosaram egy soha el nem készülni látszó darabbal.

Szépen beszegtem, kapott egy gyönyörű lepkés tartót és levettem a konyhafalának egyik szegéről egy általam pingált képet. Ez került a helyére.

Azért a nagyoktól megkérdezem, hogy mit lehetne tenni, hogy az alsó része ne álljon el a faltól? Gondolom az anyag merevsége ill. a keményre vasalás miatt van... Vagy nem?



De azért büszke vagyok rá és most elpirultam...

4 megjegyzés:

  1. Legyél is büszke, nagyon jól sikerült!
    Nekem is kéne tartani egy ilyen "addig nem kezdek/vehetek újat, amíg a félkészek el nem készülnek" akciót.

    VálaszTörlés
  2. De jó lett :)
    Ilyen lepkés tartót hol kaptál?
    Na én vagy egy évig nem fogok akkor bele semmi újba, ha mindent be akarok fejezni, de nagyon jó ötlet :)
    Az elálláshoz, talán annyi ötlet, hogy préselném talán egy ideig egy atlasz lapjai között lesúlyozva, mintha virágot préselnék, hátha hatna rá. De ha nagyon makacs, akkor nem tudom.

    VálaszTörlés
  3. A lepkés tartót egy újpesti kézimunka boltban vettem az Árpád úton. Ott volt a legolcsóbb, 490 Ft. A híres Éva kézimunkaboltokban is lehet kapni, de minimum a duplájáért láttam ott.

    VálaszTörlés
  4. nagyon szép! talán valami rojt és burkolt ólomsúly ha semmi más ötlet nem jön be... De nem tudom hogy nézne ki vele...

    VálaszTörlés

Mondd csak! De írhatsz a honfiv@freemail.hu-ra is!