2010. február 10., szerda

Mazsola-farsang



Varrtam egy jelmezecskét. Azért csak jelmezecskét, mert szerintem hiányzott volna még valami kiegészítés a Soma fejére ill. a Katica fejére, de ... és most legalább 4 dolgot fel tudnék sorolni, hogy miért csak fél megoldás született a kétéves farsangjára, mégsem teszem. Miért is szabadkozzam?
Így jött össze.
Igazság szerint hálás lehetek a kétévesnek, hogy volt olyan kedves és közreműködött a farsangolásban, mert tegnap este, amikor próbaként rágombostűztem a katica hátat, az is kétséges volt, hogy fel fogja e ma venni a jelmezét...

A jelmez low budget-es, piros és fekete vászonból készült, egyedül ezt vásároltam. Bélésanyagom volt itthon, az van a vásznak között, hogy legyen tartása a hátlapnak.
A piros, inkább bordó hosszú ujjút meg még ősszel szereztem egy használt ruha üzletből 50 Ft-ért. Arra tépőzáraztam a katica szárnyakat.

Ezt a fotót imádom:



5 megjegyzés:

  1. Az èn fejemrol... nem hiànyzott semmi. :-)
    Az a fotò tènyleg nagyon cuki, a jelmez meg nagyon klassz.

    VálaszTörlés
  2. Igen, igen :) Én is rád gondoltam, amikor leírtam nagy K-val a katicát. Kihagyhatatlan magas labda volt :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon édi kis katicád lett. :)

    VálaszTörlés
  4. Tündéri Katica :) Igazi tavaszváró Katica :)Nagyon jól megcsináltad a jelmezt! A jelmez felveszi vagy nem veszi gyötrelmen én is keresztül mentem, de hajlandó volt :) Igaz nem volt rajta sokáig, de megértem... (no erről majd írok a napokban)

    VálaszTörlés

Mondd csak! De írhatsz a honfiv@freemail.hu-ra is!