2010. március 10., szerda

Apa és fia a dolgozószobában dolgoznak



Régebben találtunk egy mesefilm sorozatot, aminek a címe: Shaun the sheep. Ez valami szenzációs! Felnőtteknél is tuti siker! Apával mi is elbámészkodjuk a meséket, sőt valamelyik reggel majdnem elkésett emiatt a párom. Vicces, klassz poénok, amit néha csak a felnőttek értenek, de kedvesek a figurák is. Na hát most ez a sláger. Aki teheti keressen rá interneten. Megéri :)
A Shaun nevű bárány pedig egy remek kis figura, valamiből meg kellene csinálni, de nem tudom, hogy miből és hogyan. Így még csak tervezgetem.
Este ezt a mesét nézte apa és Soma a számítógépen. Soma pizsiben, az apja hasán lábán elnyúlva, mint az ágyban :)

Somáról meg csak annyit pluszként, hogy eddig se unatkoztam itthon a dumája miatt, mivel folyamatosan reggeltől-estig beszél, szerencsére szépen, na de a héten túlszárnyalt mindent, mivel olyan dolgokról beszélget az apjával, ami meg sem történt. És némelyik eset felettébb kínos.
Tegnap előtt este, amikor apa fürdés utáni puszilgatási gyakorlatot végzett a kétévesen, Soma felült és megjegyezte az apjának, hogy " Anya azt mondta, hogy apa ne puszilgasson össze-vissza este és reggel.!"
Én csak pislogtam, mint a levelibéka. Mondtam, hogy én ilyet soha nem mondtam! Persze apa nem hitte, mert Soma kitartóan állította és bárhogyan tette fel a kérdést, mindig oda lyukadt ki a gyerek, hogy anya mondta, hogy apa ne puszilgassa.
Képzelhetitek!

Másik sztorink, hogy Soma a héten nagyon ügyesen halad a szobatisztasággal. Gyakorlatilag, ha tavasz lenne, már túl lennénk az ügyön, de mivel hideg van, ha sétálni megyünk, vagy futunk a dolgunk után (ami a héten bőven akad), akkor ráadom a pelust. Így felemás életet él a kicsi.
Este a bátyjával telefonon beszélgetett. Elújságolta neki, hogy bilibe pisilt. Janácska megdícsérte. Aztán Soma mondta, hogy "anya tanította". Ezt Péter is hallotta :) Nevetve megjegyezte a mondatra, hogy jól csinálom ;)

Hát ha már úgy sem mosom le magamról, hogy ezeket Én szándékosan így csinálom, akkor maradjon is így és dícsérjen csak a fiam reggeltől-estig :)

4 megjegyzés:

  1. Ez a birka mese nálunk is nagy kedvenc(főleg a férjemé :D ),most ilyen DVD-t vadászunk...de csak egyesével található( kettő van már ...Spar,Tesco...)aztán bementem a Rossman-be,és vagy húsz is volt,de abból ,ami már megvan.
    A multin láttam valakinél egy X-es újságot,és Shoun volt rajta.Ha megtalálom,elküldöm

    VálaszTörlés
  2. Kedves martimez!
    Az nagyon jó lenne! Örülnék neki! Húsvétra akartam varrni egy Shaunt a kétévesnek, de a nagyfiam szólt, hogy látott egy játékboltot, ahol volt egy darab belőle. Én még nem láttam, de ezek szerint néha feltűnik Shaun-unk kereskedelmi forgalomban is :)

    VálaszTörlés
  3. Van kisebb,nagyobb,mi egy közepeset vettünk(interspár),és béget(és vagy 6 félét,a lányom kívülről fújja...8 éves :D

    VálaszTörlés
  4. Illetve az a kicsi bari talán Timy a neve?

    VálaszTörlés

Mondd csak! De írhatsz a honfiv@freemail.hu-ra is!