2010. március 18., csütörtök

Távol maradásom oka



tapétáztunk és festettünk, közben krupposak is vagyunk, na meg a munkahelyem is rossz híreket közölt... a hetem pocsék volt!

Viszont a hálószobánk már nem penészes, sőt gyönyörű színe van és nagyon sokan segítettek, hogy nekem könnyebb legyen (apu, tesóm köszi :) )!

8 megjegyzés:

  1. Óh, de finom színe lett!
    Rossz hír... na, azt nem kellett volna. Nagyon rossz vagy közepesen?

    VálaszTörlés
  2. Remèlem nem elbocsàtàs a rossz hir.
    Ezzel a penèsszel èn sem boldogulok, ha esik az eso tiszta penèsz az egyik fal, màr mindent kipròbàltunk ès visszajon folyton. Alig vàrom, hogy tartòsan jò ido legyen, ès èn is lefestem.

    VálaszTörlés
  3. A szoba színe nagyon tetszik. olyan, mintha állandóan sütne a nap. A munkahelyi dolgot sajnálom, ajaj, ha nagyon rossz... :(

    VálaszTörlés
  4. Hasonló a penész, hasonló a festés, hasonló a remény. Egy cipőben járunk!

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm lányok az együttérzéseteket! Persze most én is libikókán ülök. Nem tudok a régihez visszamenni dolgozni, de van még addig 5 hónapom és hát nincs mese, az angol nyelvtudásom fel kell frissítenem az álláskereséshez. Reménykedem, nagyon. És hát van jó oldala is: az oviba beszoktatás legalább abból a szempontból egyszerűbb lesz, hogy nem kell görcsösen néznem majd az órát, mikor indulhatok a kicsiért :)

    Igen, a szoba színe gyönyörű! Bemegyünk a szobába és pozitív energiákat sugároz, nagyon jó hangulata van! Már csak a krupposnak kellene meggyógyulnia, bár éjjel a szellőztetésre rásegítettünk, mivel annyira ugatott, hogy nyitott erkélyajtók mellett aludtunk :(

    VálaszTörlés
  6. Drága Viki! Én is együttérzek, kitartást kívánok neked, és sok-sok pozitív energiát küldök! Szorítok hogy mihamarabb megtaláld álmaid állását!
    A kis krupposnak meg gyors gyógyulást!

    VálaszTörlés
  7. De gyönyörű! Hát ez megéri a sok munkát! :)
    Pici pedig gyógyuljon meg hamar!

    VálaszTörlés

Mondd csak! De írhatsz a honfiv@freemail.hu-ra is!