2009. december 17., csütörtök

Karácsonyi húzogatós ajándékom

Igen, elkészült. Már csak gyorsan postára kell adni. Ma délelőtt három postahivatalban próbálkoztunk sajnos hiába. Métereken át tekergő sorok, számhúzás, köhögés, morgás és mivel Soma éjjel újra beteget jelentett és lázas volt, gondoltam, nem várom ki a sorunkat. Így másfél órás autózás után (a három posta bejárása ennyi időt vett igénybe) dolgunk végezetlenül értünk haza.

Igen! Ma pocsék volt a kedvem! Mindennek tetejébe, ma este 19:25-re volt időpontunk a házi orvoshoz, mert a mi doktornénink csütörtökön este 6 és 8 között rendel. Nem is értem! Persze kihívhattam volna házhoz is, ha felveszi a telefont. Végül is kibírtuk, délután végig hőemelkedése volt csak, de vírusos torokgyulladása van a kétévesnek. (Nagyon fogok imádkozni, hogy ne legyünk újra krupposak! Gyakorlatilag 3 napig volt köhögés-mentes Soma :( )

Megpróbálom derűsen felfogni a dolgokat. Mindig arra gondolok ilyenkor, hogy inkább hálát adhatok az égnek, hogy amúgy a gyerekem egészséges és nincs komoly probléma. Milyen szörnyű lehet azoknak a gyerekeknek, akiknek pl.: kórházban kell karácsonyozniuk.

Megmutatom a karácsonyi húzogatósra készített ajándékomat.
A hölgy, akinek készült nem rendelkezik bloggal, valószínűleg sose jár erre :( így nem hiszem, hogy poén-gyilkos lennék.

Szóval varrtam egy CD-tartó borítót, persze karácsonyit. Két CD-vel, amire átmásoltunk néhány szép karácsonyi dalt. A másik ajándék egy repesztéssel készített teadoboz, amit karácsonyi színűre festettem és finom szilva-teafiltereket tettem bele, meg vérnarancsot. Úgy örülnék, ha örülne a tulajdonosa majd.



4 megjegyzés:

  1. Nagyon jó ötlet ez a cd tartó, karácsonyi zenével! Szép lett!

    VálaszTörlés
  2. De jó ajándékok, és milyen szépek. Biztos örül majd neki a megajándékozott. Soma remélem jobban lesz hamar.

    VálaszTörlés
  3. De jó ötelt ez a Cd-borító!
    Teadobozt mi is kaptunk pár éve, s napi használatban van, úgyhogy biztos örülnek majd neki!
    Somának meg jobbulást! És hess krupp!

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm lányok a kedves szavakat! :) Nagyon jól esett! :)

    VálaszTörlés

Mondd csak! De írhatsz a honfiv@freemail.hu-ra is!