2011. március 26., szombat

Kilenc

Visszaszámlálás indul!

9 napom maradt a munkába állásig.

Barátkozom a gondolattal.

Kis sztori: miután felhívott leendő főnököm azzal a hírrel, hogy rám esett a választása, kifejezte abbéli szándékát, hogy még mielőtt hivatalosan is az állam kötelékébe tartoznék meg kellene tanulnom egyet s mást.
Hű, de száraz, de rágós, de hosszú! Ez jutott eszembe első átfutás után.
Másodszorra már cifrább is, de a munka oltárán áldozatot kell vállalni annak, aki manapság állást szerez. Szóval hurrá optimizmus van.

Aztán meg arra is rájöttem, 2 nap híján 34 évesen, hogy olyan vagyok, mint a kamasz fiam. Tegnap este arra vetemedtem, hogy megszámoltam, hány oldal van még, elosztottam a hátralévő napok számával és megkaptam az eredményt, oldalszámot, amit kötelező jelleggel minden nap meg kell tanulnom, hogy végezzek ápr. 4-ig. :)

A fiamnak egy szót se!


5 megjegyzés:

  1. Gratulálok a munkához! Sok örömöd legyen benne...
    (És mi majdnem egyszerre születtünk. De jó! )

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok, és sok sikert az új állásodhoz!

    VálaszTörlés
  3. Sok sikert az új munkához és jó egészséget Somának!

    VálaszTörlés
  4. Köszi a jókívánságokat! Nóra rátapintott a lényegre! Az egész munkába járós mutatvány bedől, ha Soma végre nem áll egy kicsit a talpára és nem csak levelezőn igyekszik elvégezni az óvodát!Ezért most úgy érzem, minden ezen fog múlni.

    VálaszTörlés
  5. Sok sikert kívánok én is a munkához,Somának meg jó egészséget! Talán most már, hogy kijön a jó idő nem lesz szegénykém annyit beteg. Nálunk is most kezdenek visszajönni a betegségből a gyerekek. Sajnos az első év minden kisgyereknek elég nehéz,betegségek szempontjából mindent összeszednek(legalábbis ezt tapasztalom).
    Reméljük a tavasz számotokra is sok "virágos jókedvet" hoz, szívből kívánom Nektek.

    VálaszTörlés

Mondd csak! De írhatsz a honfiv@freemail.hu-ra is!