2009. október 15., csütörtök

Soma játéktartója



Múlt héten megjelent a gyerek burda, amiből ki is választottam egy játéktárolót. Tegnap a bolondboltban megvettük Somával a hozzávaló anyagokat és ma kiszabtam, megvarrtam! Ami hatalmas sikerélmény, mert 1. Soma végig játszott mellettem és jól tudtam haladni közben, 2. befejezett dolog lett.

A helye és funkciója kicsit módosult menet közben, mivel eszembe jutott, hogy mennyire húz a hideg a gyerekszoba alsó bukóablakánál. Persze ez már varrás közben jutott eszembe, így nem az ablak méretében készült, pedig az sem ártott volna. 95x70 cm-es, 25x20 cm-es zsebekkel. Sajnos a fotó nem elég jó, mert kevés volt a fény a fotózáshoz, de egy mentaszínű és egy zöldkockás textilből készítettem. Vatelin béléssel.

Soma abszolút kisajátította. Az összes játékát áthurcibálta a kiságyból a tárolóba. Mindegyiket belerakosgatta és közölte, hogy most alszanak kicsit.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó lett, és ha Soma örül neki, az a legfontosabb. :)Egyszer én is ilyen napra vágyom, hogy Janka kicsit játszon mellettem is, ne csak velem.

    VálaszTörlés

Mondd csak! De írhatsz a honfiv@freemail.hu-ra is!